Мій наречений пив таблетки для схуднення Т5, думаючи, що він товстий - через кілька годин він помер - Mirror Online
Прохання Кріса Вількока схуднути, приймаючи добавки для схуднення, закінчилося його раптовою смертю, а його наречена Хізер вимагає заборони прийому кофеїну Т5
- 21:43, 10 ЧЕРВНЯ 2015
- Оновлено 08:07, 11 червня 2015 р
Щоранку Хізер Томпсон цілує свого нареченого Кріса і говорить йому, як сильно вона його кохає. Повернувшись з роботи, вона кричить: «Я вдома», заходячи до дверей, але її зустрічають лише тишею.
Тому що Кріса вже немає - все, що вона цілує, - це його фотографія.
Кріс помер у квітні того дня, коли він вперше прийняв надміцні таблетки для схуднення. Йому набридли жорстокі джиби про свою вагу.
І все ж батько трьох дітей, якому було 5 футів 5 дюймів, важив лише 12 каменів.
Здоровий і здоровий Кріс, 45 років, який працював прибирачем вікон, страждав від летальної зупинки серця буквально через кілька годин після прийому ряду таблеток для спалювання жиру Т5.
Хізер каже, що тести на його тілі показали, що він прийняв кофеїн, еквівалентний 300 чашкам кави, і зараз вона вимагає заборонити таблетки, які легко придбати в Інтернеті, щоб жодна родина не зазнала подібної трагедії.
Сльозиста Хізер, 44 роки, каже: «Кріс навіть не був товстим - він коливався коливався між 12 і 13 камнями. Раніше я жартував з ним і казав: „У вас буде весь час на світі схуднути, коли ви опинитесь у своїй скриньці під землею“. Він зараз не так?
“Я любив його що завгодно. Коли він був без роботи, я говорив, що ми можемо піти і жити в наметі стільки, скільки маємо
один одного.
«Я просто хочу, щоб смерть Кріса послужила попередженням для інших людей не приймати ці таблетки. Їх потрібно заборонити. Ви можете придбати їх де завгодно - люди казали мені, що ви можете купувати їх у магазинах із соляріями та спортзалах.
«Наступного разу це може бути 13-річний хлопець, який забере їх і помре.
“Я сумую за ним щодня. Я прокидаюся і кажу йому доброго ранку, я цілую його малюнок біля свого ліжка. Коли я на роботі, я очікую його текстів. Коли я йду з роботи, я кричу, що я вдома. Я лягаю спати щовечора рано, бо не можу сидіти в будинку без нього ".
Вона додає: “Я просто відчуваю позбавлене майбутнього, яке ми планували разом. Ми звикли жартувати про те, що одружились на retретна Грін, і мої дочки вступили до нас на телешоу Не кажи нареченій. Тепер нічого з цього не станеться ".
Лише через два місяці після його смерті Хізер все ще говорить про Кріса, ніби він ще живий, і його присутність усюди в затишному будинку, де вони жили в Дарвені, Ланкашир.
Його зубна щітка і бритва все ще у ванній, футболка висить над радіатором, а робочі черевики біля дверей. Його усміхнене обличчя просвічується з малюнків на кожній стіні вітальні, а рука завжди обвита навколо плечей Хізер.
Але все, що Хізер має для компанії, - це крихітне кошеня, яке їй купила її дочка, яку вона назвала Тиггер - її прізвище для Кріса.
Пара познайомилася вісім з половиною років тому, коли Хізер працювала в барі в Блекберні. Хімія була миттєвою.

Вона каже: «Його друг зробив для мене роботу і дав мій номер, тому віддав його Крісу. Одного вечора він увійшов до моєї роботи, щоб поговорити зі мною, і в кінцевому підсумку сидів у кінці бару до закриття часу ».
Пара стала нерозлучною, спільно керуючи пабами по всьому Ланкаширу, перш ніж прижитися до більш спокійного життя.
Вона каже: «Він розсмішив мене. Коли ми керували пабами, він завжди грав у кінці ночі «Часу прощатися» Il Divo - клієнти завжди знали, що це сигнал випити і піти. Ми були чудовою командою.
«Ми ніколи не проводили часу один від одного, крім того, коли він влаштував Три піки, щоб зібрати гроші на Допомогу Героям - настільки він був у формі. Лише за день до його смерті ми були на великій сімейній прогулянці, і він любив це.